MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Piast Gliwice ma nowego prezesa i nową Radę Nadzorczą

Piast Gliwice ma nowego prezesa i nową Radę Nadzorczą

Rynki Śniadaniowe otworzyły wakacje. Sobotnie śniadanie w pięknym parku w Lesznie

Rynki Śniadaniowe otworzyły wakacje. Sobotnie śniadanie w pięknym parku w Lesznie

Polecamy

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

Zrób pauzę, wyłącz zmysły i odpocznij. Czym jest floating?

Zrób pauzę, wyłącz zmysły i odpocznij. Czym jest floating?